Koersel

WELKOM

In onze plaatselijke Aglow groep vind je iets wat in ons drukke dagelijkse leven van vandaag slechts weinig te vinden is: Echte vriendschap, medeleven en een luisterend oor voor je noden.

Bij Aglow kun je in een beschermde omgeving en in een ontspannen, vrolijke atmosfeer meer over God horen.

Samen met andere vrouwen ervaar je wat het is om in geloof te groeien en te verlangen naar de diepere dingen van God. Tijdens een Aglow samenkomst hoor je de persoonlijke verhalen van andere vrouwen, hoe zij hoop in een hulpeloze wereld vinden. Je kunt nieuwe vriendinnen ontmoeten en met hen de Bijbel ontdekken.

Neem gerust een kennis of vriendin mee! Wij nodigen u van harte uit op onze bijeenkomsten.

UITNODIGING

25 juni 2019

Cathy De Vleeschauwer

We wandelen door geloof, niet door aanschouwen.

Hallo allemaal,

Cathy is gehuwd en heeft 3 kinderen. Zij is al 25 jaar betrokken bij Aglow, eerst in de lokale groep van Gent, later, 14 jaar geleden werd ze lid van het nationaal bestuur van Aglow Vlaanderen waar ze sinds 7 jaar voorzitster is (na het overlijden van Jo Van der Ven).

Daarnaast is ze actief betrokken in de Christelijke Gemeenschap Oudenaarde als verantwoordelijke voor de werkgroep liturgie en het secretariaat. En ze werkt halftijds voor de Federale Synode in Brussel.

Het is haar passie om mensen te zien groeien in hun geloof en wandel met de Heer, zodat ze gaan staan op de plaats die God hen gegeven heeft om Hem glorie te brengen. Naast het spreken, vindt ze het heerlijk om mensen voor te gaan in lofprijs en aanbidding .


Groetjes en Gods zegen,

Greta


DATA

Telkens op een dinsdag van 10u tot 12u.

Om 9u30 staat de koffie klaar.


september '19 -

oktober '19 -

november '19 -

januari '20 -

februari '20 -

april '20 -

mei '20 -

juni -20 -

LOCATIE

Brigidahuis

Koersel-Dorp 9, 3582 Koersel (Beringen)

CONTACT

Voorzitster : Greta Taens

Email: greta.taens@gmail.com

Telefoon : 011/ 73 38 41