Conferentie

De conferentie van 22-24 maart 2019 in de Duinse Polders in Blankenberge is helaas reeds voorbij.

Aan allen die erbij waren op onze jaarlijkse conferentie: dankjewel dat we je mochten ontmoeten. Ook bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen om de conferentie tot een succes te maken.

We zien jullie graag terug volgend jaar!

SPREKER: WALTER ARIEL KEREN-OR

Walter Ariel Keren-Or is een Joodse gelovige die geboren is in Brazilië. Hij werd door zijn ouders, die er een heel sterke Joodse traditie op nahielden, opgevoed tot een religieuze man. Ariel werd diep religieus en werd voorzanger in de synagoge waar hij opgroeide.

Als kleine jongen van 4 jaar had hij een ervaring die hij toen niet verstond. Op 15-jarige leeftijd werd hij ernstig ziek en lag 18 maanden verlamd in het ziekenhuis. In die emotionele en geestelijk moeilijke situatie leerde hij Yeshua kennen als Messias en zijn persoonlijke Redder. Vanaf dat moment werd hij verstoten door zijn familie. Nu reist Ariel doorheen 72 landen waar hij de boodschap van Liefde en genade brengt. Hij heeft de laatste 16 jaren doorheen Europa en het Verenigd Koninkrijk gereisd.

Wij verwachten een bijzondere tijd in Gods aanwezigheid en hopen dat jullie erbij zullen zijn.

PROGRAMMA

Vrijdag 22 maart 2019

Wij verwelkomen u tussen 16.30 u. en 18.00 u. voor registratie.

Om 18.00 u. gebruiken we samen de avondmaaltijd.

De eerste samenkomst van het weekend start om 19.30 u.

Zaterdag 23 maart 2019

Tussen 8.30 u. en 9.00 u. kunnen de dag-gasten zich aanmelden.

Het einde van de dag wordt voorzien rond 22.00 u.

Zondag 24 maart 2019

Na de ochtend samenkomst eindigen we samen met het middagmaal.


Ongeveer 14 dagen voor het begin van het weekend ontvangt u nog een schrijven met alle praktische informatie betreffende het weekend.

VERVOER

De Duinse Polders is heel gemakkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Je neemt de trein tot in Blankenberge. Aan het station neem je de kusttram richting Knokke. De tram heeft een halte aan de Duinse Polders.

PRIJS

De kostprijs voor het ganse weekend bedraagt 170 euro/p.p. op een twee of vierpersoonskamer, lakens, handdoeken en alle maaltijden zijn inbegrepen.

Misschien is het voor jou wat moeilijk om het weekend in één keer te betalen. Daarom stellen we ook dit jaar een betalingsplan voor. Je kan drie schijven van €60, €55, €55 storten op de rekening van Aglow Vlaanderen op een tijdstip dat voor jou het beste past.

Annulering

Indien u, door omstandigheden, uw weekend moet annuleren binnen de 14 dagen voor de start, zijn wij genoodzaakt 1/3 van het inschrijvingsgeld in te houden voor annulatie kosten. Deze worden ons door het centrum aangerekend. Bij afwezigheid, zonder te verwittigen, kunnen wij het inschrijvingsgeld niet terugbetalen. Dank voor uw begrip.

Aglow Global Partnership

Vanaf 2016 wordt ook in Vlaanderen het "Aglow Global Partnership" aangeboden. Dit is een vrijblijvende mogelijkheid om lid te worden van de wereldwijde organisatie Aglow International en daarmee ondersteunt u zowel de lokale, nationale als internationale werking van Aglow.

In Vlaanderen wordt u Aglow partner door het betalen van een éénmalige jaarlijkse bijdrage van €10. Daarvan gaat een deel naar de lokale groep, een deel naar de nationale werking en een klein percentage naar de internationale werking. U wordt partner van een wereldwijde bediening!

Naast die verbondenheid met Aglow leden over de hele wereld, bieden wij u ook een voordeel op de conferentiekosten. Op het totaalbedrag voor deelname aan de Vlaamse conferentie ontvangt u €5 korting.

Wij moedigen u aan om een Aglow Partnerkaart aan te vragen bij uw lokale Aglow groep. Bezoekt u geen lokale groep maar wenst u toch een Aglow partnerkaart, neem dan contact op met het nationaal bestuur via het contactformulier.

Bij inschrijving zal u gevraagd worden of u Aglow partner bent en moet u het nr. van uw kaart invullen. Hebt u op het ogenblik van inschrijving nog geen partnerkaart maar bent u van plan om partner te worden, dan kan u later nog per mail (conferentie@aglow.be) dit nummer doorgeven en ontvangt u alsnog uw korting.

Heeft u hier vragen over dan kan u steeds contact opnemen via het contactformulier.

Noot: In tegenstelling tot wat aangegeven staat op de folder, zal het niet opnieuw het team uit Israël zijn, dat ons te gast is (zie boven voor meer informatie).

VRAGEN

Heeft u nog vragen of wenst u nog informatie over de conferentie dan kan u contact opnemen met Greet De Bie.

Tel. 015/25.23.30

Mail: conferentie@aglow.be