Conferentie

Onze jaarlijkse Conferentie gaat door via Zoom op 12 en 13 maart 2021 telkens om 19u30
Hieronder vind je meer info over de sprekers en het verloop van de Conferentie.
Info over inschrijvingen vindt u HIER

met vragen kan je steeds terecht op conferentie@aglow.be


Spreekster: Nancy McDaniel

Nancy McDaniel functioneert al sinds 1999 als de gebedsdirectrice van Aglow International. Zij mobiliseert en bouwt een wereldwijd gebedsnetwerk in de meer dan 170 landen waar Aglow actief is. Ze zoekt steeds om deze gebedsbeweging te leiden in lijn met de zich ontvouwende visie van Aglow om het Koninkrijk van God te zien groeien.

Nancy is een inspirerende spreekster en lerares en heeft een passie om mensen in hun volledige bestemming in Christus te zien komen. Ze zoekt steeds de openbaring van de Heilige Geest doorheen Gods Woord om relevante waarheid van het Koninkrijk van de hemel te kunnen doorgeven aan het lichaam van Christus. Ze draagt de boodschap uit van de kracht van gebed in het brengen van de hemelse atmosfeer op aarde. Ze heeft ondertussen al meer dan 50 landen bereikt met deze boodschap.
In haar boek,
Prayer – Heaven’s Open Door, legt ze uit hoe we toegang kunnen krijgen tot de beloften en mogelijkheden van de hemel doorheen een bevredigende intieme relatie met God.

Nancy is de vrouw van Dave McDaniel, directeur van Men of Issachar in Aglow International.Spreker: Ron Cantor

Ron Cantor is de voorzitter van Shelanu TV, het allereerste 24/7 digitale TV station dat in het Hebreews het evangelie brengt. Hij dient ook in het senior-team van Tikkun Global, een wereldwijd Messiaanse familie van bedieningen. Ron heeft acht boeken geschreven waaronder zijn nieuwste boek Birth Pangs, een profetische uitleg over de post-coranavirus wereld. Hij schreef ook Identity Theft, een roman over de Joodse wortels van het geloof. Hij leeft samen met zijn vrouw Elana in Tel Aviv


PROGRAMMA

Vrijdag 12 maart 2021 om 19.30u

Verwelkoming

Tijd van lofprijs en aanbidding

Spreekster: Nancy McDaniel

Zaterdag 13 maart 2021 om 19.30u

Verwelkoming

Tijd van lofprijzing en aanbidding

Spreker: Ron Cantor

PRIJS

De Conferentie is gratis maar mocht u willen bijdragen in de kosten dan kan u een gift overmaken op rekening nummer BE03 4024 5476 4184 van Aglow Vlaanderen met de vermelding "Conferentie 2021"VRAGEN

Heeft u nog vragen of wenst u nog informatie over de conferentie dan kan u contact opnemen met Greet De Bie.

Tel. 015/25.23.30

Mail: conferentie@aglow.be