Conferentie

Onze jaarlijkse Conferentie zal op 13, 14 en 15 maart 2020 doorgaan in de Duinse Polders in Blankenberge.

Schrijf je in door op onderstaande knop te klikken.Als sprekers hebben we dit jaar twee jonge mensen die een getuigenis zijn van hoe God deze generatie inzet in Zijn Koninkrijk

Spreker: Guy Cohen

Guy en Tali Cohen zijn directeur van ‘Harvest of Asher’ ministry dat door hen wordt geleid.

In 1997 werden Guy en Tali deel van de ‘Tents of Mercy’ congregatie. In enkele maanden tijd riep de Heer hen om het ‘altaar van aanbidding aan God’ in de stad ACCO te herstellen. Van 1997 tot 2005 bleven ze bij ‘Tents of Mercy’ tot de deur werd geopend voor de ‘Harvest of Asher’ congregatie. De ‘Harvest of Asher’ maakt deel uit van het ‘Tents of Mercy’ netwerk en is in leven geroepen om God, Acco en het Bijbelse gebied van de stam van Asher te dienen.

Guy Cohen groeide op in een religieuze Joods-orthodoxe omgeving waar het Woord van God doorheen het Oude Testament met de aanvullende leringen van de Rabbijnen wordt bestudeerd. In 1997 opende de Heer de ogen van Guy en hij accepteerde Jezus als Messias.

Deze achtergrond en opleiding in het Woord van God heeft hem een rijke kennis en begrip van het Woord gegeven (vanuit een Joods perspectief)

In de meer dan tien jaar waarin hij de ACCO congregatie geleid heeft, heeft Guy waardevol inzicht opgedaan vanuit het Woord en de leiding van de Heilige Geest in het bedienen, onderwijzen en alle andere uitdagingen in dienst van het Koninkrijk.

In 2015 voltooide Guy een MA in Messiaanse ministry aan het Israël College van de Bijbel, in Netanya, Israël.

Vandaag de dag blijft de ‘Harvest of Asher’ ministry lokaal, en in de omgeving, het Lichaam bedienen door middel van diverse humanitaire hulpprojecten, waaronder een naschoolse opleiding voor kinderen.

De focus van Guy bij het spreken tot de Naties is als volgt:

  • De Joodse wortels van het geloof.
  • De roeping van Israël in de eindtijd. Hij helpt de sluier van de ogen van volkeren te verwijderen tegenover Israël.
  • Voorbereiding op de eindtijd en de terugkeer van Yeshua (Jezus). ( oorlog ????)
  • De ene nieuwe mens, Joden en heidenen één in Yeshua.

Cohens familie van links naar rechts;

Hen, Tali, Guy, Ofek, Natta, Omer.

Familie vakantie vorige zomer in Frankrijk

Spreekster: Bianca Fuchs

Bianca Fuchs is 31 jaar oud. Ze is getrouwd maar heeft nog geen kinderen. Ze groeide op in een christelijk gezin. Haar moeder maakte vele jaren deel uit van Aglow. Bianca gaat naar een protestantse kerk in haar buurt. Als psychologe werkt ze in een psychiatrische kliniek voor kinderen en jongeren waaruit ze veel voldoening haalt.

Sinds 2014 is ze zelf actief in Aglow, maar als kind hielp ze haar moeder met kaarten maken, bij de decoratie en allerlei andere zaken die nodig waren. Sinds 2015 zetelt ze in het Nationaal Bestuur van Aglow in Duitsland.

Ze houdt ervan om onder de mensen te zijn, tijd te besteden met vrienden, gezelschapsspelen en lekker eten :D

In Aglow is haar passie om mensen te zien aangeraakt worden door levensechte verhalen. Ze voelt zich thuis bij Aglow zussen en broers, waar en wanneer ook ter wereld. Ze is onder de indruk van de machtige gebedsstrijders die deel uitmaken van Aglow wereldwijd en die zulk een geweldige impact hebben op de wereld.

PROGRAMMA

Vrijdag 13 maart 2020

Wij verwelkomen u tussen 16.30 u. en 18.00 u. voor registratie.

Om 18.00 u. gebruiken we samen de avondmaaltijd.

De eerste samenkomst van het weekend start om 19.30 u.

Zaterdag 14 maart 2020

Tussen 8.30 u. en 9.00 u. kunnen de dag-gasten zich aanmelden.

Het einde van de dag wordt voorzien rond 22.00 u.

Zondag 15 maart 2020

Na de ochtend samenkomst eindigen we samen met het middagmaal.


Ongeveer 14 dagen voor het begin van het weekend ontvangt u nog een schrijven met alle praktische informatie betreffende het weekend.

VERVOER

De Duinse Polders is heel gemakkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Je neemt de trein tot in Blankenberge. Aan het station neem je de kusttram richting Knokke. De tram heeft een halte aan de Duinse Polders.

PRIJS

De kostprijs voor het ganse weekend bedraagt 180 euro/p.p. op een twee of vierpersoonskamer, lakens, handdoeken en alle maaltijden zijn inbegrepen.

Misschien is het voor jou wat moeilijk om het weekend in één keer te betalen. Daarom stellen we ook dit jaar een betalingsplan voor. Je kan drie schijven van €60 storten op de rekening van Aglow Vlaanderen op een tijdstip dat voor jou het beste past.

Annulering

Indien u, door omstandigheden, uw weekend moet annuleren binnen de 14 dagen voor de start, zijn wij genoodzaakt 1/3 van het inschrijvingsgeld in te houden voor annulatie kosten. Deze worden ons door het centrum aangerekend. Bij afwezigheid, zonder te verwittigen, kunnen wij het inschrijvingsgeld niet terugbetalen. Dank voor uw begrip.

Aglow Global Partnership

Vanaf 2016 wordt ook in Vlaanderen het "Aglow Global Partnership" aangeboden. Dit is een vrijblijvende mogelijkheid om lid te worden van de wereldwijde organisatie Aglow International en daarmee ondersteunt u zowel de lokale, nationale als internationale werking van Aglow.

In Vlaanderen wordt u Aglow partner door het betalen van een éénmalige jaarlijkse bijdrage van €10. Daarvan gaat een deel naar de lokale groep, een deel naar de nationale werking en een klein percentage naar de internationale werking. U wordt partner van een wereldwijde bediening!

Naast die verbondenheid met Aglow leden over de hele wereld, bieden wij u ook een voordeel op de conferentiekosten. Op het totaalbedrag voor deelname aan de Vlaamse conferentie ontvangt u €5 korting.

Wij moedigen u aan om een Aglow Partnerkaart aan te vragen bij uw lokale Aglow groep. Bezoekt u geen lokale groep maar wenst u toch een Aglow partnerkaart, neem dan contact op met het nationaal bestuur via het contactformulier.

Bij inschrijving zal u gevraagd worden of u Aglow partner bent en moet u het nr. van uw kaart invullen. Hebt u op het ogenblik van inschrijving nog geen partnerkaart maar bent u van plan om partner te worden, dan kan u later nog per mail (conferentie@aglow.be) dit nummer doorgeven en ontvangt u alsnog uw korting.

Heeft u hier vragen over dan kan u steeds contact opnemen via het contactformulier.

VRAGEN

Heeft u nog vragen of wenst u nog informatie over de conferentie dan kan u contact opnemen met Greet De Bie.

Tel. 015/25.23.30

Mail: conferentie@aglow.be